d

Heldere aanpak voor

intelligente weboplossingen

Sistema

Sistema ontwikkelt effectieve websites en webtoepassingen.
We maken vooraf graag duidelijke afspraken en bakenen projecten zo goed als mogelijk af. We vermijden onnodig gebruik van technisch vakjargon, maar communiceren duidelijk.

We maken gebruik van state of the art programmatuur. Het onderscheidend vermogen schuilt echter met name in de persoonlijke benadering, het inlevingsvermogen, de innovatiekracht, de flexibiliteit en de kunst om complexe materie begrijpelijk te houden. Waarom zou je het moeilijk doen als het makkelijk kan? ‘'Houd het simpel', is ons motto.

Voor complexe ICT gerelateerde vraagstukken, maakt Sistema een vertaalslag naar concrete, praktische online oplossingen. Niet de techniek, maar de behoefte van de opdrachtgever hanteren wij als uitgangspunt. En omdat iedere opdrachtgever redeneert vanuit andere doelstellingen, is vrijwel ieder ontwerp qua verschijningsvorm en techniek uniek. In die zin kun je stellen dat Sistema maatwerk levert.

Bij Sistema is de klant nog koning. We denken mee en stellen ons flexibel op. Als door voortschrijdend inzicht de behoefte verandert, veranderen wij mee. Als dit financiële consequenties heeft, dan melden wij dat van tevoren. Want goede afspraken vooraf, voorkomt discussies achteraf.

Contact

Bergfluiter 13
3435AT Nieuwegein
Nederland

Tel: +31(0)30 8887737

E-mail: info@sistema.nl