d

Heldere aanpak voor

intelligente weboplossingen

Over ons

Sistema is opgericht in 2005 door Thomas de Laet. De voornaamste drive is het bieden van internetoplossingen die wérken. Actief bijdragen aan de promotie, het marketingproces of aan andere doelstellingen van een organisatie.

We zijn nu enkele jaren verder. Sistema heeft zich ontwikkeld tot een full-service aanbieder van effectieve internetapplicaties. Groter gegroeid, en succesvol. Maar nog steeds nuchter, resultaatgericht, doeltreffend. En vooral: met de klant in het middelpunt.

Sistema in het kort:

  • Sistema legt zich toe op het aanbieden van intelligente internet- en intranetoplossingen op basis van de nieuwste technieken en inzichten.
  • Sistema heeft veel kennis en ervaring in huis voor wat betreft Content Management Systemen. Voor elke gebruiker zullen wij een 'ideaal' Content Management Systeem leveren.
  • Ook voor webhosting is Sistema een perfecte partner.
  • Een website is het visitekaartje van uw product of bedrijf, en dient er dan ook als zodanig uit te zien. Sistema maakt dus websites en toepassingen die de look & feel van uw huisstijl uitdragen en versterken.
  • Sistema werkt niet volgens de wet van 'U vraagt, wij draaien'. Voordat we iets maken, bepalen we eerst, samen met u, een doelmatige strategie. In die fase stellen wij kritische vragen. Zodat uiteindelijk uw site of applicatie doet waar ie voor bedoeld is: leads genereren, klanten werven, aandacht trekken, hoog scoren in de zoekmachines, et cetera.

Professioneel netwerk

Sistema doet niet alles zelf. Vaak is een specialist beter op deelterreinen. Wij werken daarom samen met een vaste kring zelfstandige programmeurs en ontwerpers. Daardoor beschikken wij over state of the art kennis en kunde. En wij kunnen gebruik maken professionele ontwikkelaars, projectleiders en systeembeheerders. Specialisten met de drive van zelfstandige ondernemers. Daarom kunnen wij 99% van de automatiseringsproblemen snel, betaalbaar en professioneel oplossen.

ICT met een gezicht

Sistema heeft geen standaardoplossingen op de plank liggen. Elke website, elke applicatie wordt speciaal voor u gebouwd. Natuurlijk vinden we geen wielen opnieuw uit, en maken we graag gebruik van bewezen toepassingen en effectieve programma's. Wat ons onderscheidt is de persoonlijke benadering en de nuchtere kijk op ons werk. Sistema realiseert zich dat klanten behoefte hebben aan praktische, betaalbare oplossingen voor ingewikkelde online vraagstukken. Dat maakt Sistema tamelijk uniek: inlevingsvermogen, een groot zakenhart en een oplossingsgerichte mentaliteit.

Contact

Bergfluiter 13
3435AT Nieuwegein
Nederland

Tel: +31(0)30 8887737

E-mail: info@sistema.nl