d

Heldere aanpak voor

intelligente weboplossingen

Disclaimer

www.sistema.nl is de website van Sistema. Sistema besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud. Het is echter mogelijk dat informatie op deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Sistema is verder niet aansprakelijk voor de inhoud en gevolgen van gebruik van websites van derden, die via www.sistema.nl gelinkt worden.

Privacy
Persoonlijke gegevens die u eventueel aan Sistema verstrekt, worden opgenomen in de database van Sistema. Deze gegevens worden door Sistema gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie-en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.

Auteursrechten
Sistema houdt het auteursrecht op de via de internetsite van de Sistema verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op de site van Sistema mag zonder schriftelijke toestemming van Sistema openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren dient te geschieden met bronvermelding.

Contact

Bergfluiter 13
3435AT Nieuwegein
Nederland

Tel: +31(0)30 8887737

E-mail: info@sistema.nl