d

Heldere aanpak voor

intelligente weboplossingen

Werkwijze

Sistema werkt, hoe kan het anders, systematisch. Uw project zou als volgt kunnen verlopen:

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens een ori├źnterend gesprek bespreken we uw wensen. Denken samen hardop. Zoeken naar mogelijkheden. Vaak komen interessante idee├źn naar voren en wordt de complexiteit van de te ontwikkelen oplossing globaal vastgesteld.

Werkwijze Sistema

2. Functioneel ontwerp & Grafisch ontwerp

In deze fase worden de functionele en de vormgevingseisen (kleur, lettertype, gewenste uitstraling) in kaart gebracht. Sistema denkt op beide gebieden pro-actief mee en adviseert over de meest geschikte bouwtechniek. Daarbij houden we rekening met zaken als gebruiksvriendelijkheid, SEO (zoekmachine optimalisatie), flexibiliteit m.b.t. toekomstige aanpassingen en prestaties van de applicatie.

3. Technisch ontwerp

In deze fase leggen we de 'architectuur' (bouwwijze) en het data model (de database) vast. Samen met het functionele en grafisch ontwerp vormt dit de basis voor de ontwikkeling van de applicatie.

4. Ontwikkel- en testmethode

Sistema past een stapsgewijze ontwikkelmethode toe waarbij de opdrachtgever tijdens een project stap voor stap, compleet en inzichtelijk betrokken is bij de projectvoortgang. U heeft inzicht in (het verloop van) elke fase van een project, houdt er optimaal voeling mee, hetgeen ongewenste verrassingen bij de oplevering voorkomt.

5. Gebruikers Acceptatie Test

Zowel wij als de opdrachtgever testen de opgeleverde applicatie ten opzichte van de eerder vastgelegde specificaties. Omdat er al tijdens de ontwikkel fase getest is, zijn de testinspanningen doorgaans beperkt.

6. Oplevering (en Training)

Oplevering van de applicatie vindt plaats op de servers van een tevoren bepaalde webhost. U bepaalt de keuze van de host. Sistema adviseert u hier graag bij.

7. Garantieperiode

Na oplevering zullen eventuele tekortkomingen die tijdens de Gebruikers Acceptatie Test onopgemerkt zijn gebleven kosteloos verholpen worden. Onze garantievoorwaarden zijn soepel en klantgericht. Sistema garandeert een goed werkend product.

8. Beheer

Sistema beheert uw applicatie graag en vakkundig. Hierdoor kunt u alle denkbare aanpassingen snel en soepel door laten voeren.

Contact

Bergfluiter 13
3435AT Nieuwegein
Nederland

Tel: +31(0)30 8887737

E-mail: info@sistema.nl